جمعی از زندانیان سیاسی زن در نامهای سرگشاده به مسوولان زندان اوین به حکم تبعید حکیمه شکری به زندان قرچک ورامین اعتراض کردند.
به گزارش صدای ایرانیان( کمیته زنان) به نقل از روز؛ شانزده زندانی سیاسی زن با انتشار نامهای، تبعید حکیمه شکری به زندان قرچک ورامین را غیرقانونی خوانده و خواستار پاسخگویی مسوولان قضایی شدهاند. آنها شرایط زندان قرچک را «هولناک» خوانده و آزادی یا بازگرداندن حکیمه شکری به زندان اوین را خواستار شدهاند.
حکیمه شکری نخستین بار در ۱۴ آذر ۱۳۸۹ در مراسم بزرگداشت امیرارشد تاجمیر، از کشته شدگان حوادث پس از انتخابات بازداشت و پس از حدود دو ماه و نیم بازداشت در بند ۲۰۹ زندان اوین به قید وثیقه آزاد شد.
وی در تاریخ ۲۳ فروردین ۱۳۹۱ در دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی مقیسه، به اتهام «تبلیغ علیه نظام» و «اقدام علیه امنیت ملی» به تحمل ۳ سال حبس تعزیری محکوم شد. حکیمه شکری از آبانماه همان سال جهت تحمل حبس در زندان به سر میبرد.
متن کامل نامه:
حکیمه شکری، از زندانیان جنبش مردمی سبز در زندان اوین و عضو گروه مادران عزادار، روز ۲۴ آذرماه به شکلی غیر منتظره به زندان قرچک ورامین منتقل شد. در حالی که حدود ۷ ماه از حکم ۳ ساله او باقی مانده بود و در انتظار آزادی مشروط به سر میبرد، او را به بهانهٔ احضار به دادسرای اوین از بند خارج کرده و حتی فرصت جمعآوری اندک وسایل شخصیاش را به او ندادند.
شرایط زندان قرچک ورامین بر همگان روشن است و حتی نگهداری متهمین یا مجرمین جرایم عمومی نیز در آنجا خالی از اشکال نیست.
وضعیت غیر انسانی زنان زندانی قرچک بارها به انحاء مختلف به مرتبطین و مسئولین امر منعکس شده و چندان ترتیب اثری داده نشده است.
در حال حاضر نیز حکیمه شکری از زندانیان سبز به شکلی غیر مترقبه به قرچک ورامین منتقل شده است؛ انتقالی که به ظن ما «تبعید» محسوب میشود و او مجبور است باقیماندهٔ حبس خود را در آن شرایط هولناک سپری کند.
مسوولین زندان از پاسخ به چرایی اعمال این تبعید سرباز میزنند و نهایتا -مطابق معمول- بهانههای مرسومی را که در طی این ۵ سال در مورد تبعید دهها نفر از دوستانمان در بند ۳۵۰ اوین مطرح کرده بودند، ارائه میکنند.
نگهداری زندانیان سیاسی در شرایطی که به زندانیان عادی نیز روا نیست، غیرقابل چشم پوشی و سکوت است و از زاویهای دیگر این تبعید، نقض حقوق حکیمه شکری محسوب شده و اجحاف مضاعفی است در قبال کسی که اساسا در زندان بودنش به جرم حمایت از جنبش سبز، ناحق و ناعادلانه بوده است.
ما نسبت به این انتقال ناگهانی، بیدلیل و غیرمنصفانه معترضیم و خواهان پاسخگویی مراجع ذیصلاح قضایی و آزادی یا عودت این زندانی سیاسی هستیم.
بهاره هدایت، ساجده عربسرخی، مریم شفیعپور، فریده شاهگلی، فریبا کمالآبادی، فاران حسامی، نسیم باقری، نوشین خادم، شهین مهاجر، مریم نقاش زرگران، الهه برمکی، صدیقه مرادی، مریم اکبریمنفرد